• Sille

    Danielito! Sille= duktig bloggläsare nu.

    Det låter kanske helt absurt, men träna hjälper. Jag är ingen träningsperson, har alltid ogillat folk som tränar och är så jävla nyttiga, men jag bestämde mig för att testa, och herregud vilket effekt det har. Jag är så pigg på dagarna, orkar mera på kvällarna, känner mig gladare. Personligen går jag på gym, eftersom jag behöver gå på pass för att pushas, typ spinning, och jag gillar att simma där också. Men det behöver inte vara gym. Du kan ta långa promenader, kanske innan jobbet om du är modig. Snabba powerwalks. Det kommer funka, ge det en chans 🙂 Jag märkte effekt redan efter några veckor. Och jag sover sååå mycket bättre också.

    • Duuuuktig Sille!

      Och jaa, det kan nog stämma. Måste börja träna så smått. Nån liten promenad. Så grymt svårt att BÖRJA bara.