• Kyoto undrar hur du kan se Taco-ingredienser som vuxet??

 • <a href="http://@http://teamkyoto.blogg.se/” target=”_blank”>@http://teamkyoto.blogg.se/
  Det involverar att LAGA mat iaf. Så helt klart vuxnare än mikronudlar.

 • I helvete det gör!!! Minsta 5 åring kan steka färs och öppna såsburkar!

 • 20

  Jag är ledsen Daniel, men som anonym läsare av din blogg, tillika ung, söt kassörska, måste jag dementera dina uppgifter om att taco-ingredienser skulle vara tilltalande.

  Om en ung kille ställer sig i kassan och radar upp dessa Santa Maria-burkar och påsar, förutsätter jag först och främst att han är i ett förhållande. Tacos är mer än bara mat – det är en social grej att sitta och fylla ett bröd med diverse ingredienser. "Enkelt och gott!" lyder mottot för de flesta svenska hushåll på fredagkvällen, såväl familjer som par. Äter du tacos ensam – ja, då är du bara tragisk. Samma sak med ostbrickan.

  Så, vad bör du göra för att imponera på kassörskan och samtidigt påvisa att du är singel? 1. Köp fullkornsbröd. ALDRIG en osexig Skogaholmslimpa! Visa att du är intresserad av att ta hand om dig själv och din kropp! Då är du även intresserad av att ta hand om HENNE. 2. Snygga kaffesorter, typ Zoégas. Inte pensionäriga Löfbergs lila. 3. Du har jobb, eller hur? Snabbnudlar är INTE okej. Du har råd med bättre snabbmat – köp en fryst färdigrätt, inte gubbiga "Grillbit på Werners vis" men kanske en kycklingrätt? Se punkt ett för vidare info. Genom att köpa EN färdigrätt påvisar du dessutom att du ämnar äta den ensam och dessutom är det "ordentlig" mat (du kunde ha köpt en osexig kebabtallrik…).

  Sen är du ditt vanliga charmiga jag naturligtvis, du säger hej och ler samtidigt som du söker ögonkontakt med kassörskan. Obs! Håll ögonkontakten max ett tre sekunder, annars hinner hon börja fundera på huruvida du är allmänt flörtig eller verkligen tycker att hon är söt. Sen fortsätter du komma till hennes kassa. Småprata lite, var trevlig!

  SPARK I BAKEN OCH LYCKA TILL!

 • @20
  Oj… Har du facebook? 😀

 • 20

  @Daniel
  Javisst. Vi är redan vänner 😉

 • 20

  Dog du av chocken?

 • @20
  Haha, nej, jag kom precis hem från jobbet. Men nyfikenheten är olidlig, det måste jag säga. ^^

 • Hahaha.. så himla bra, gillar feedbacken du fick me ;D