• Nilla

  Jag vet inte..de kanske inte läst dig länge nog. 😛 Har ju läst av och till sen mitt ex inte var..ett ex. Ibland blir man skitirriterad av det du skriver och tänker aldrig gå hit igen, ibland skrattar man ( som av Salahuddinboopen däruppe) och ibland är det liksom som vanligt. Som i VERKLIGA LIVET. Jag skulle ju t.ex. inte trott att hänga med dig skulle vara spännande, men ungefär som man gör med bekanta. Helt jävla normalt.

  • ”Jag skulle ju t.ex. inte trott att hänga med dig skulle vara spännande, men ungefär som man gör med bekanta.”

   Den meningen förstår jag inte. Skulle det vara kul eller inte kul att hänga med mig? 😀

   • Nilla

    Du sket ju i den sista meningen som egentligen hängde ihop men stod ensam för extra framhävning, det skulle vara helt jävla normalt ju. 😛 Om jag vill ha spännande går jag inte över till mina kompisar i mysbyxor och med en påse chips. Om något förutom soffhäng händer då blir jag förbannad.