• panda

  Grattis och välkommen till vuxen livet. Det handlar om prioteringar gubben. Om du vill ha hjälp och försöka hitta dig själv så håll käften och priotera. Måste du klaga på allt i livet? Herregud. Det är väldigt fattigt med folk inom psykiatrin.

  • Jag klagar väl inte på allt? Och att jag vill sköta mitt jobb i största utsträckning tyder väl om något på mognad och prioriteringar? 🙂

   Att det är fattigt med folk inom psykiatrin är väl inte mitt fel? Man borde ju få klaga på systemet när det går till om jag har beskrivit. När det tar flera månader innan man blir kallad på utvärdering, och där man helt enkelt inte har RÅD att gå i terapi eftersom det sker på vårdens villkor. Tycker du inte att nånting är fel då?

  • teachingbirds

   Håll hellre käften om du inte kan vara trevlig.

 • Tvättbjörn

  Väntetiden för att en remiss ska behandlas kan vara upp till sex månader.

  Om du är ute efter en ordentlig utredning måste du räkna med att vänta länge efter att du ens har kommit i kontakt med psykiatrin eftersom det finns så pass få med behörighet att göra en utredning.

  Men ge inte upp för det!

  /Psykiskt sjuk tjej som efter tre års kontakt med psykiatrin fortfarande inte har blivit utredd

 • Alv

  Ja, det där känner jag igen.,.. När jag jobbade i Varberg och brakade ihop så höll jag på att få en plats för sådant där med KBT vilket hade betytt att jag hade behövt skaffa en deltids sjukskrivning för att försöka må bättre för att slippa en sjukskrivning. Eeh. Ja.

  • Tyvärr lutar det åt att jag måste sjukskriva mig för att ha tid, ork och pengar att komma igång med detta. Känns så jävla onödigt, allt jag vill är att kunna jobba.

 • E

  Vissa arbetsplatser har så man kan få träffa en läkare genom
  jobbet, ibland även en psykolog eller liknande.

 • genus SCHMENUS

  Åh du, det finns SÅ mycket brister inom psykiatrin att det där bara är en droppe i havet (OBS, förringar VERKLIGEN inte din åsikt, tycker den är tämligen valid). Men alltså, psykvården är extremt nedbantad och väldigt väldigt dåligt efterhållen och detta i takt med att den psykiska ohälsan generellt ökar. Bra jobbat Sverige.
  Mvh Veteran inom psykvården