• nilla

  Du behöver inte alltid stryka dem.. Bara komma ihåg att som tvätt torkar ser den ut. Häng upp dem på bra galgar och helt uppknäppta.

 • pft

  Jag tror vi hade blivit bra vänner! Bara en känlsa man får sådär när man läser din blogg. Synd att du bor i 08-landet annars hade jag tvingat ut dig på en öl

 • M

  Men seriöst.. orka stryka saker >.<
  Om jag ska på en sjukt uppklädd tillställning och mina kläder ser ut som ratade skisspapper brukar jag hänga upp dem på en galge (eller på mig själv) och dra i dem samtidigt som jag går loss med en blomspruta med vanligt jäkla vatten. Succé varje gång! 😀

 • jag stryker aldrig…and I look allright 🙂

 • Leeninja

  Det är bara sjuka människor med kontrollbehov som stryker sina skjortor. Innerst inne är de nog väldigt osäkra människor, som måste upprätthålla en fläckfri (skrynkelfri) fasad utåt, allt medan kaoset spökar på insidan.
  Du är en modig människa, Daniel!

 • SAM

  Ähh gör som jag köp finare dyrare skjortor och lämna in de på kemtvätt alltid. Så behöver du inte tvätta eller stryka, det gör närmaste syrian 🙂