• Tommie

  Du gjorde min dag med detta inlägg.

 • Håller med föregående talare!

 • hahaha!

 • två ord: HA HA XD

 • Anton

  Det finns inte mycket som är roligare än sexuella trakasserier.

  • Sexuellt – ja. Trakasserier – du måste skämta.

   • Anton

    Diskrimineringslagens fjärde paragraf, punkt fyra: ”sexuella trakasserier: ett uppträdande av sexuell natur som kränker någons värdighet.”

    Du kanske tycker att det känns oskyldigt när en kvinna hör av sig till dig angående en affärsuppgörelse och du genast börjar förnedra henne med nedsättande kommentarer av sexuell natur och den känslan delar du nog med de flesta som ägnar sig åt sexuella trakasserier, därför borde du kanske läsa ditt eget inlägg några gånger och verkligen fundera på om ditt bemötande är lämpligt.

    • Haha, men var lite bajsnödigare vettja. Det är en helt okänd person som de facto kommer med spam-liknande mail som jag inte bett om. Jag har inte kommit med några sexuella anspelningar utan endast ställt en befogad fråga. Hon har inte definierat vår affärsuppgöresle ett endaste dugg, så det kan lika gärna vara betalning i natura.

     For the record har jag tidigare skrivit precis samma sak till män som mailat om liknande uppgörelser.

 • Anton

  Okej, så du brukar sextrakassera telefonförsäljare också eller vad? Hon skriver i mailet att hon läser din blogg varpå du lägger upp er konversation där och föreslår att ni ska ha sex så att hon kan recensera din kuk i sin egen blogg. Fräscht. Det är kul att du försöker slå ifrån dig kritiken men som du säkert förstår är det vanligt att personer som gör sig skyldiga till den här sortens trakasserier inte själva inser att de har gått över gränsen, därför försöker jag vara hjälpsam och påpeka det så att det förhoppningsvis inte behöver inträffa fler gånger.

  • Tack, goe direktör’n för hjälpen! Men jag tänker inte ändra på min personlighet, om jag nu (enligt dig och andra) har gjort mig skyldig till FRUKTANSVÄRDA sexuella trakasserier med det jag skrivit så får jag bara beklaga.

   Däremot tycker jag inte själv det, eftersom det inte en sekund är menat som något annat än humor och tomma ord, som ett effektivt avsnoppande av dessa bloggförsäljare. Man behöver inte tycka att det är roligt, men jag orkar inte med den här diskussionen om att allt nämnande av sex inför någon annan av det täcka könet är sexuella trakasserier.