• Prinsessan

  Försökte sluta läsa din blogg efter ett par inlägg, failade, fastnade flera sidor. Haha. Älskar din bittra humor.

  • Nämen why thank you, o fagra mö! 😀

 • m

  Du skriver ofta om hur du längtar efter ett förhållande och du är så ensam och ojojoj. Men du verkar ju ha haft X antal flickvänner genom åren?
  Det mejkar ingen sense, för det låter ju på dig som att du varit singel hela livet (typ). Eller är du bara så otroligt desperat att du måste ha någon hela tiden?
  Förklara gärna

  • Njae, jag har haft ett gäng förhållanden genom åren. Men det kan man ju inte leva på, det gäller att hitta den rätta. Det längtar jag efter.

   Någon desperation är det absolut inte, det har jag sagt så många gånger förut. Desperation indikerar att jag tar vem som helst, men tvärt om är jag väldigt kräsen. Så jag måste uppenbarligen inte ha nån hela tiden eftersom jag inte tagit första bästa. 🙂

   Men självklart längtar jag efter den stora kärleken.

 • Antecknar dina tjänster, samt priser, inför framtiden. Just nu är jag däremot mer intresserad av skolhjälp – säljs det, och i så fall vad är priset för en sistaårselev på medieprogrammet?

  • Njaaa, det är ju dessvärre något av ett paketerbjudande. Men köper du hela dealen så ingår bland annat läxhjälp! … förutom i matte. Möjligtvis om det bara gäller plus och minus. Och kanske gångertabellen.

   • Med tanke på att jag snart har prov så har jag inget annat val än att skaka hand och, bokstavligt talat, ta hela paketet. Kraven är då att du ska kunna webbdesign (html-koder), samt vara ett bra smakråd när det gäller FotoB och FotoC. Deal?

    • Yer got yerself a deal, lassie!