• Jossan

  Jag åker på att pynta tillbaka flera tusen varenda år, och det suger åsneballe. Man kan tro att man ska klara sig när man ändå har ”det trygga standardpaketet” med jobb, sambo, villa, volvo och två ungar. Samt gått ur kyrkan.

  ..men det är onekligen det där att jag byter jobb rätt ofta.. och ibland bollar flera deltider på samma gång.. Jag tänker alltid att så fort jag bara hittar en heltid där jag trivs så ska jag be ekonomimänniskan att dra mer skatt för att garantera en extra semester, eller nåt.

  Problemet är bara att jag inte hittar det där speciella jobbet.
  Eller jobb jag vill ha på någon punkt.

  • Jossan

   Inser nu att jag efter dessa rader verkar en smula dum i huvudet, att jag inte vill jobba. Det vill jag. Och jag HAR haft flera jobb där jag har trivts vansinnigt bra. Jag vet inte varför jag formulerade mig sådär. De har bara inte varat så länge som jag har velat, tack vare konkurser, pendlingsavstånd, att chefer gått in i den berömda väggen, svartsjuka lagerluder har gett sig själva heltidsuppdraget ett förstöra min tillvaro i den märkliga tron att jag är kåt på äldre vinfyllesnubbar, samt att arbetstimmarna inte varit tillräckliga för min överlevnad ekonomiskt.

   Jo.