Om Daniel Werner

”Nådens år 1986. På lasarettet i den gudsfruktiga byn Nyköping kommer en ung gosse till världen. Människor vallfärdrar från rikets alla hörn för att se barnet, och på gatorna firas nedkomsten med hurrarop och konfetti.

Pojken växer upp till att bli en ståtlig karl. Han flyttar till stan, skaffar skägg, och köper ett par jeans. Snart ska han inse att världen inte bara innehåller godhet.”

Så börjar historien om Daniel. Mig alltså. Tyvärr brann ju resten av pergamentrullen med berättelsen upp i samband med den stora biblioteksbranden i Alexandria, såatteh… Jag får ta och berätta om mig själv ur minnet helt enkelt.

Jag heter då alltså Daniel och har bloggat en hel del i mitt liv. Det började på Lunarstorm i Augusti 2000. I nästan fem år skrev jag dagbok där, med kanske två eller tre återkommande läsare. Januari 2005 gick jag över till Livejournal, och skrev där ett tag innan jag började skriva i dagboken på Helgon.net, i Augusti -05. Sedan gick jag över till Blogg.se i Mars -06, för att slutligen skaffa min egen domän i Juli -07 och börja blogga här.

Namn: Daniel Werner

Födelsedatum: 24 Oktober 1986

Bostadsort: Solna, i Stockholm.

Sysselsättning: Jobbar som nätverkstekniker på en känd teleoperatör.

Intressen: Skriva, äta tacos, ge och få kärlek, bygga lego, idka samlag, se på bra film, spela tv-spel, ta långa promenader, lyssna på bra musik, kela med katten, sova, raka mig, samla på diverse nördprylar, slösurfa helt planlöst, duscha, samt inte minst att skeda.

Frågor och Svar (klicka för att visa svaret!)
Galleri