• eva

  Testing, testing.

  • Eva

   hm.. jaee.. inga större problem. Men sjukt störigt att jag inte kan spara e-mailen och hemsideadressen till framtida kommentarer. Palla liksom.

 • Jossan

  Det var inte som att det hade kittlat till i trosorna om jag hade fått se det nygamla kommentarssystemet, så jag fäller inga tårar över att jag missade det, dock ville jag klättra in här bland kommentarerna ändå, bara för att säga att jag tycker att du är så jävla bra.

  Jag ramlade in här för några dagar sedan (men har redan förträngt vilken väg som tog mig hit) och tänker stanna. Har lovat mig själv att inte följa fler bloggar, så jag får helt enkelt sluta läsa någon annans. Inga konstigheter.

  Du skriver självutlämnande och galet. Fortsätt så! Inga pinnar i arslet här inte, jag gillar´t!

  • Tack snälla; detta gjorde mig HIMLA glad att läsa må jag säga. 🙂 Keep on reading så ska jag keepa on… fortsätta… ing.

 • Ha en trevligt,torsdag testning 🙂