• Jag

  Du får skriva dina krav först ju, eller om det är lättare att skriva vad du inte gillar 😉

 • Det förstås! Har inga superkrav, det blir mer spännande så. Och delen av utmaningen är att försöka att inte bry sig så mycket. Men typ, några grundsaker:

  20-28, nånstans där. Skrev 20-25 först, men några år över 25 gör ju inget.
  Vara av medfött kvinnligt kön.
  Helst boende i närheten av Stockholm.
  Ha humor (läs: gilla min blogg).
  Vara åt det smalare hållet.
  Vara snäll.
  Ska kunna förklara för mig vad skillnaden på en upp-kvark och en charm-kvark är.

  Okej, kanske inte sista biten.

  • M.

   Vad innebär det att ”vara åt det smalare hållet” då? Benig eller standardsize? xD

   • Standardsize. :’) ”Vara åt det smalare hållet” är mest ”inte tjock”, men skulle jag skriva så hade det låtit lite elakt kanske. Men nu har jag ju redan skrivit det. Såatteh. Hej!

 • Jag

  Fan då, då funkar vi inte alls 😉 fast å andra sidan tillhör jag dedär jobbiga tjejerna som vill ha killar på över 1,90. Vi kanske behöver ligga med varandra för att inse att det finns andra alternativ :O

  • Ja, jag tror nästan att det inte finns någon annan utväg. :O

 • MHM
  • Jag kan tala mig varm om mitt hat av dejtingsajter. Tjejer rekommenderar alltid sådana, men det beror på att de är de enda som är framgångsrika där.

  • MHM

   Den är gratis 🙂

   • Jooo, fast fortfarande inga som skriver till en, oavsett vad man gör. Det är samma sak på alla dejtingsajter: Tjejer får helt enkelt så pass många mail att de (av naturliga skäl) blir GALET kräsna. Då behöver de inte svara, för de vet att de nästa dag har 30 nya mail från grabbar.

    • MHM

     Äääh! Ge det tid och var seriös bara 🙂 Dom som inte ens tackar nej i ett mail tillbaka har ingen hyffs så då är det bara tur att dom skiter i o svara 😉

 • Du glömde att hon ska, utan att kolla upp, veta vad ATAT och ATST står för 😉

  • Indeed. Mycket viktigt!

 • Då verkar lika desperat som mig. Utan gensvar på datingsidor och taskiga kontaktannonser, så tickar självkänslan nedåt mot helvetet. Så är det.

  • Haha, jag tycker INTE om att kallas desperat. Det är absolut inget sådant det är. Möjligen desperat efter att hitta det där förhållandet man verkligen stormtrivs i. Däremot inte det minsta desperat så man tar vem som helst.

   Men det där med självkänslan stämmer verkligen.