• Lite knepigt just nu..?
  Du har träffat en kvinna.
  Tell us Everything!

  • Njäääe det kan jag nog inte påstå. Däremot är det massa andra grejer som inte fungerar.

   Typ… rutiner. Självkänsla. Fobier. Und so weiter.

 • Jag har spenderat dagen med mina a3 ark och seriemanus”..livet är lite knepigt att få ihop just nu.”?.. livet är alltid knepigt join the club!
  Ha en trevlig kväll 🙂

 • Dricker varm choklad

 • Jossan

  Sitter och fundilurar på hur jag ska kunna skriva något fnissframkallande om morgondagens lunch på jobbets facebookstatus. Fläskkotlett, kokt potatis och pepparsås, något förslag? Jag jobbar i ett lekland, så det ska gärna vara skojigt.. ehh.. ja.. eftersom jag började med att skriva skojfriska rader när jag tog över sidan för några veckor sedan så måste jag liksom hålla den bollen i rullning..