• Linnean

  Mmmm… Rubriken på förra inslaget passar bättre här tycker jag. Det meddelandet var iaf lite roligt.

  • Fattar inte riktigt. Inslaget? Meddelandet?

 • Linnean

  Ursäkta språkförbistringen. Tant skall förklara sig så att yngling fattar. Förra blogginläggets rubrik skulle ha passat bättre här. Mejlet var iaf lite kul.. En elakhet. Tycker inte att dina karikatyrer av kvinnor är det mest lustiga du skriver. Du märker inte själv att det nästan bara är kvinnor/tjejer som drabbas av dina kvicka observationer? Som du nogsamt nedtecknar med avsmak. Är det bitterhet mot kvinnosläktet du drabbats av eller är det din kvinnosyn som är unken?

  • Wow… Vilken fruktansvärd sågning! Vad hemskt. Nej, jag har inte tänkt på att det nästan bara är kvinnor som får utstå den här typen av inlägg. Ärligt talat tänkte jag inte ens en endaste tanke på att det var en kvinna jag skrev om. Allt behöver ju inte handla om kön. Det kunde lika gärna varit en 30-årig man som varit en riktig white trash-människa, kraftigt överviktig och med glasögon tjocka som flaskbottnar.

   Jag tror nog att jag skriver mest om kvinnor generellt eftersom jag är intresserad av sådana. Inte vet jag. Jag söker en kvinna, då är bra och dåliga kvinnor det jag skriver mest om. För om du tar en titt på mina inlägg så ser du att det är en hel del inlägg om kvinnor jag gillar också.

   • Men andra läsare som noterat samma sak får gärna säga till. Om den här bloggen bara har förvandlats till en bitter ung man som sitter och spyr galla över kvinnosläktet, då har något gått väldigt fel – och då kan jag lika gärna lägga ner den.