• Ännu en gång…TYD DRÖMMEN

 • Haha, om jag försökte tyda drömmar som den här så skulle drömtydaren säga upp sig. 🙂

 • Anton

  Funderar du aldrig på att dina drömmar alltid verkar ha sexuella teman? Jag vill inte gå helt Freud här men du verkar ju ändå ha en väldigt hög grad av drömmar som är sexuella i naturen. Det är ju säkert även en tredjedel av dina inlägg som behandlar sex i någon form, antingen genom återberättande av drömmar, reflektioner, anekdoter eller sexvitsar. Har du reflekterat något över din sexfixering? Du får gärna svara seriöst på den här kommentaren (du kan ju skicka mailsvar om du vill) för jag är väldigt nyfiken och genuint intresserad.

 • Käre Anton,

  Det är en korrekt analys du har gjort. Just gällande drömmarna vill jag påpeka att det är högst sällsynt att jag drömmer om sex, och två sexrelaterade drömmar på samma natt har nog aldrig hänt förut. Dock brukar jag inte skriva om alla mina drömmar, så att dessa två och säkert några till handlat om sex sätter inte det hela i rätt ljus.

  Däremot är jag nog ganska sexfixerad som person. Just sexualdriften känns ganska fysiologisk, men det är möjligt att den beror på något specifikt. Däremot har jag genom hela mitt vuxna liv varit väldigt närhetsbehövande, och sex har jag satt som bland den bästa sortens närhet. Felaktigt eller ej, därom tvista de lärde, men jag har aldrig skadat mig själv eller andra pga mitt sexbehov, så jag anser att jag är ett ganska normalt fall ändå.

  Hoppas att du väljer att fortsätta följa min blogg, trots dessa tråkiga sexuella utsvävningar som ibland infinner sig.

  Mvh

  Daniel

 • http://ljusblo.blogg.se/2010/february/drommar.htm

  Vad tycker du om mina i sjukhetsnivå ??

 • Att drömma om sex eller sexuella teman tror jag är ganska normalt. Sex är trots allt en stor del av våra liv. Utan sex skulle ingen av oss existera, eller hur? Jag tror däremot att samhällets/religionens syn på sex som nåt skamligt har gjort att vi börjar oroa oss så fort vi drömmer om sex eller kommer på oss själva att tänka på hur killen eller tjejen bredvid en på bussen ser ut naken. Själv skäms jag inte för att tänka på eller drömma om sex. Jag skulle oroa mig mer om jag ALDRIG gjorde det.