• Jag hoppas att du har lärt dig att du inte ska behöva ändra på dig för att någon ska gilla dig mer. Gillar dom dig inte för den du är och hur du ser ut, så ja.. ”bye bye bitch!”

 • hahahaha!

 • Linda

  Hahaha, det påminner så mycket om en av mina polare. Vad hette hon i efternamn?

  • Vågar inte skriva ut efternamnet för då får man väl alla hollywood-jurister efter sig, men det börjar på S. 🙂

 • HAHA. Det var Linnea i ett nötskal. 😛
  Själv försöker jag be till högre makter att Robin ska få fler hårstrån på bröstet än de 7 som huserar där. Men de högre makterna måste ha fel på hörseln för det är bara benen och ansiktet som är ludet. 😉

  Hittade hit av en slump och tyckte att jag kände igen dig. Visst var du Fanta-killen?

  • Nämen hej, det var länge sen! Minns dig och Robin mycket väl. Vi sjöng singstar en gång hemma hos er, på den tiden då singstar var något som var socialt accepterbart.

   Haha, Fanta-killen, vilket bestående intryck jag måste ha gjort. 😉 Men ja, jag drack nog fanta då. Nu är det mer cola.

   Och det där med min ludna bringa är nog en liten förbannelse i sig. Är villig att transplantera till honom dock, men det blir dyrt.

   PS. Linnea gillar inte mig längre, trots att det var hon som did the dumping, men om ni har kontakt så får du gärna hälsa så gott.

 • Åh, singstar! Haha. 😀

  Nej, jag har ingen kontakt med henne idag. Vet inte vad som hände med henne, men enda gångerna hon skrev något till mig på Facebook så var det riktigt jobbiga kommentarer. Jag blev bara förbannad på henne. Så nej, jag hälsar henne inte. 😉

  • Haha, ja. Good times!

   Jaså, vadå för jobbiga kommentarer på ett ungefär? Men det gör inte så mycket, jag vet faktiskt inte varför jag skrev att du borde hälsa henne så gott. Jag skrev till henne på nätet för några år sen, bara kollade läget, och hon var hur sur och bitter tillbaka som helst. Så det får nog vara.

   Men ändå! 😀

 • Du skrev det så bra själv – sura och bittra kommentarer. Sånt klarar jag mig utan. 🙂
  Hon har alltid varit lite ”egen”, och vi tappade kontakten när hon flyttade från stan men det spårade typ ur för ett halvår sen på Facebook. Kan man inte skriva något snällt, så kan man låta bli att skriva tycker jag.

  Som småbarns-mamma har jag viktigare saker för mig än att bli irriterad på obstinata tråkiga 25-åringar. Jag får nog med trots hemma från 4-åringen. 😉

 • Jag vill också få manshår i ansiktet. Är så avundsjuk på dig när du visade den där bilden på där du ser ut som tomten =(