• Alv

  Vissa saker är lättare att ta sig igenom på egen hand… Jag minns när jag hade en pojkvän som inte kunde komma in till sin bil i garaget och inte kunde han ta ett tåg som tog en kvart. Det slutade med att mitt ex var snäll nog att komma över till det elände som var jag och han fann sig i att moppa upp blod fån golvet. Det hade varit så mycket enklare om jag hade varit ensam då för det slet inte bara på mig utan på de andra.

  • Fast i ditt fall verkar det ju som att det hade varit lättare för honom om du inte haft honom. Jag menar att det skulle vara lättare för MIG om jag har någon. Alla behöver ju något stöd, och kärleksmässiga relationer är det viktigaste för mig.

 • Per

  Det e bra daniel klarar man sig inte själv så kommer en relation med nån annan säkert ändå inte bli nåt bra(klängig, svartsjuk osv)

 • johanna

  Bra där Daniel! Jag följer din blogg och kan sätta mig in i hur du känner, den där låga självkänslan och hopplösheten. Det enda man kan göra är att sikta in sig på förändring. Ingen förändring att du ska träffa någon, ingen ide att tänka på det hela tiden för det fuckar up en, utan att DU faktiskt förtjänar att må bra och känna att livet har så jävla mycket att ge. Om du går in med den inställningen kan saker bara bli bättre och tillslut kommer man till den punkten då man känner att hell yeah, jag betyder faktiskt något i denna värld och saker blir mer möjligt.

  Allt löser sig. Ett bra motto.

 • Happerdapper

  Kul att höra! Det kan nog vara en poäng i att använda bloggen och skriva mer positiva saker också, jag brukar använda det när min självkänsla är i botten. Skriva om i dag har jag minsann pluggat 100 sidor, eller lagat matlådor för hela veckan. Då vet man att dagen inte varit helt värdelös liksom.

  • Och var finns DIN blogg? 😀

   • Happerdapper

    Skriver det i ett Word-dokument 🙂

 • Daniel, det suger att känna sådär. I know, been there, done that. Men du ÄR bra, vad du än själv tror. Eller tänker.

  Och jag hoppas att du någon gång ska förstå det, för det är den viktigaste insikten. Angående en flicka att dejta kan det nog antingen hjälpa eller stjälpa, kruxet är ju att det är lättare att hitta någon när man tycker om en själv. För det må vara klyschigt, dock är det även sant. Det lyser faktiskt igenom. Hur man mår alltså. Om man tycker om sig själv.

  Men äh. Vad jag ville säga var väl mest att jag hejar på dig!

 • S

  Vad ballt att läsa. Det är mycket jobbigare än man tror att börja fläka ut sig sådär som man tvingas och måste hos en psykolog. Jag hoppas verkligen för allt i världen att du kommer att må bra tillslut. Det är otroligt smärtsamt för mig att veta att någon som är så snäll, så omhändertagande och framför allt som har så väldigt mycket kärlek att ge, inte kan få leva så lyckligt som du förtjänar.

  Du ska fokusera på det du är duktig på, har du svårt med det så läs bara några av dina positiva kommentarer så ska du nog snart påminnas om att det finns många fina egenskaper hos dig. Du är rolig, smart, och besitter ett fantastiskt språkbruk.

  Du är snygg också, även fast du själv inte tror på det.
  MASSOR MED PUSSAR OCH KRAMAR!!!!!!!!!!

 • Humlan

  patetiskt

 • Jenny

  Grabben, skärp dig! Du har för det första en blogg som är galet rolig, välgjord, intressant och one of a kind att vara stolt över! Alltså har du vist någonting att ge! Du ger till andra så fort du skriver och det du gör uppskattas av en hel hög människor! Varför i hela vida världen skulle du vara världelös?? Vet inte varför du inbillar dig det, kanske är det någon som sagt det en gång i tiden, men guess what, dom har så jäkla fel! Och det är upp till dig att bevisa det! För att kunna älska någon annan och för att någon annan ska kunna älska dig, måste Du börja med att älska Digsjälv för den du är här och nu! Ta för guds skull inga mediciner som du sen ska bli beroende av, hitta andra sätt som får dig att känna lycka ist! Alla har vi till och från dessa förbaskade inre röster som bara vill tränga sig på och ta över, men om vi inte tillåter att det händer kommer dom bli svagare och svagare och tillslut är dom i princip obefintliga! ”Gör nånting åt det, ta tag i saken” Ja vist fasiken är det väl det enda självklara, men hur lätt är det då på en skala? Det är oerhört, jättemega svårt! Vad som för andra kanske ses som självklart kan för den enskilda upplevas lika svårt som att bestiga Mount Everest! Men till sanningen hör att det är vad som krävs, självdisciplin och att man, i sin egen takt, sakta men säkert börjar komma in i andra tankebanor. Daniel Andreas Werner, hitta styrkan och visa lite jävlar anamma nu! You know you can do it!

 • Pingback: På psykfronten intet nytt | Daniel Werner - Den unge Werners lidanden()