• Oh, jag känner med dig:/ Det känns som att man aldrig hittar den rætta?! När man väl har det, så inser man inte det, men när det är borta, så är det för sent. Det finns väl inget bättre än att kiänna kärlek och närhet elr? Men samtidigt kan du inte sluta leta och börja leta.. Det finns väl något mittemellan, men vad är det? inte vet jag heller.. Har tyvärr samma problem…

  • Jag är nog som dig faktiskt…
    Min pojkvän gjorde slut förra veckan och det gör ONT ONT ONT och det värsta är att med honom var det verkligen KÄRLEK för första gången för mig. Bara 3 månader fick jag ha det.. Och jag vill verkligen bara inte ha någon annan. Bara tanken kan få mig att gråta. Ibland hatar jag kärlek!! Bara för att det kan göra så ont. Det är svårt att skydda sig mot.

  • Patrick

    Hon finns där ute, sluta inte leta.