• Äsch! Blir man sjuk så blir man. De kunde väl gått ut och roat sig själva?

 • Jorå, det gjorde de, vilket jag tyckte var helt rätt.

  Men tydligen så hade jag betett mig mer illa än situationen krävde ändå, vilket jag inte håller med om.

 • Om nåt helt annat: Den nya designen är för bred. Det kommer en rullningslist i nedkanten och det är ju inte det bästa som finns. Tycker jag.

 • Isa

  Jag har ingen rullningslist! Kanske beror på webbläsare eller upplösning?

 • Gustav

  Nästa gång, "ta dig i kragen" och kräks henne i pannan vetja, och fråga sen om det uppskattades bättre.

 • Fröken Weinreich är nöjd.

 • Jag skulle vilja säga att det inte alls va ditt fel. Riktigt mesigt att inte kunna acceptera att någon är sjuk, vad kan du göra åt saken? Personligen tycker jag att man väldigt få gånger om året får vara på dåligt humör, men det är faktiskt förståeligt när man är sjuk. Hade det varit bättre om ni kanske åkte till Egypten och alla blir magsjuka istället? Så hade de vetat hur det kändes. Eller kanske att du blev sjuk dagen innan resan så du inte kunde följa med? Så som det låter så hade du förstört resan för alla om du inte ens va med d: men det är ju ofattbart. Man får göra sin egen resa faktiskt, man kan ju inte skylla nån annan om man själv inte fixar att ha kul. PUNKT.

 • Word up, sistah!

  Jag tyckte inte jag betedde mig illa. Jag var aldrig otrevlig, den som säger det ljuger. Däremot var jag ganska tystlåten och inte så aktiv som jag brukar. Men det tycker jag är förståeligt med tanke på att jag var sjuk.

 • Pingback: Daniel Werner - Den siste romantikern « Jag vet inte vad jag ska skriva som rubrik.()