• Anton

  Vilket community är detta om man får fråga?

  • Det är ett rätt nyöppnat ställe; mesigtoffelkillevillhakvinnamedpiska.nu

 • Alice

  Haha! Ja ang att du har en kraftigt romantiserad bild av uppmärksamheten tjejer får, tack för ursäkten, jag minns nämligen inlägget mkt väl… Inte bara på internet heller you know. På min f.d arbetsplats fick jag frågor via sms av kollega om jag ville suga av honom på toaletten, och när jag avböjde fick jag höra att jag var en pryd pkfitta som säkert inte var bra på det iaf. Ett av många exempel 🙂

  Har dock aldrig fått erbjudandet att vara någons slav. Spännande. Konstigt att så mkt hushållsysslor fanns med? Wtf. Finns så mkt konstiga människor.

 • Tommie

  Känner till sidan, och skulle säga att det är alldeles för mycket skumma typer därinne.
  Man får ju ibland rätt otrevliga svar på vanliga frågor med, vet inte varför men taggarna utåt gäller tydligen.
  Behöver jag säga att jag slutat logga in där i princip.