• Gillas!

 • Linnean

  Men Gud så du slår på stort. Heela fem räkor per macka!!!??? Räkfobi?
  😀 Ett rasande Gott Nytt År på dig.

  • Nej nej, KRÄKfobi.

   (och lite räkfobi, jag gillar inte skaldjur egentligen)

 • Förresten, innan någon anmärker på min frisyr, så är den resultatet av att vara nyklippt och mot sin vilja fått vax i håret, och sedan legat på det. Jag är medveten om hur homosexuellt det ser ut, ja.

 • Olle_P

  Äntligen! Älskar dina matprogram

 • Jag kan aldrig få nog, Daniel! Aldrig… få… nooog!!!!

 • Bra låtval i början av videon 🙂

 • Tog lite tid innan du kom igång med matlagandet. Men det var en bra video.

 • Hahaha. Humor! Jag har en värdig utmanare i bloggosfären 😉

  • Åh, kattlagarN! Du är nog den kändaste som kommenterat här. Jag kör en kockduell any time! 🙂

   • Haha, åh ja.. Jag vill ju inte tappa kontakten med det vanliga folket liksom. Trots all glamour och berömmelse det faktiskt innebär att vara Sveriges kändaste kattätare – så är jag en man av folket. Han på gatan.

    Dina matlagningsskillz får mig att darra en aning, men sure – en cook-off paradrätt mot paradrätt och en panel med glupska tjejer? Någon kommer få ligga!

    • Det är strongt av dig tycker jag! Att hålla dig lite a jour med pöbeln. Det är ändå ganska viktigt inom kockyrket. Nu har ju inte jag slagit igenom i din utsträckning ännu, men jag känner väl (blygsamt givetvis) att det bara är en tidsfråga. Jag menar, Operakällaren hörde av sig och ville placera mina skagentoasts på sin meny, men jag sa nej.

     Kunde inte sagt det bättre själv tror jag! Det får vi styra upp. Vinnaren kanske är en god vinnare och kan tänka sig att dela med dig. :’)

 • Hahha, underbar matlagning! Och pommac, perfekta nyårsdickat 😀