• XD

 • EE

  Vet du vad jag tycker är urbota larvigt? Killar som skojraggar på kvinnor de är medvetna om har partners. Det är nästan jämförbart med killar som alltid, så fort de pratar med en tjej måste, MÅSTE, ta ner det på ett ”ironiskt” skojraggningsstadie.

  Sätt in dig själv i den här machomannens situation så kanske du inte är lika oförstående över att en kille som nästan enbart skriver om sex och hur han letar efter en flickvän helt plötsligt ”skämtar” om att be hans partner om sexiga bilder.

  • Herregud, snacka om att överreagera. Det var EN kommentar, ”pics or didn’t happen”. Nånting man säger om det mesta på internet, men så fort jag skriver det på ett snuskskämtande vis till en upptagen tjej, då är det blasphemy.

   Jag kan delvis förstå honom. Men det var inte direkt som att jag tokraggat på den här tösen. Jag skrev en kommentar. Jag måste kunna skämta på samma sätt med upptagna personer som jag skämtar med singlar, herregud. Klarar man inte av det utan att börja hota med handgemäng så ska man kanske inte ha någon partner.

   • EE

    Det var en kommentar, precis som hans svar bara var en kommentar tillbaka, och det skrev du ett blogginlägg om, så vem är det som överreagerar? Kollar man din feed så var det faktiskt mer än en kommentar eftersom du fortsätter med att ”rub it in my face, bara ;P” och annat i samma stil. Okej att du delvis skämtar men intrycket är klart ett av att du limmar på henne och det kanske inte uppskattas alla gånger.

    • Nja, hans kommentar var hot om våld, det är väl lite skillnad i min bok. I mitt blogginlägg har jag inte behandlat någon illa, enligt mig iaf.

     Ja, ”rub it in my face” att hon har en make och jag är singel. Vad var det pålimmiga med det? Hon och jag har pratat rätt mycket om min längtan efter tvåsamhet, det finns inte tillstymmelse till seriöst raggande från någons håll.

     • EE

      Ja ja, jag vet inte, jag tycker inte det är så jävla konstigt när man ser att någon flörtar – ”på skoj” – med sin flickvän att försöka snäsa av dem. Tror heller inte att du, om din blogg är något att gå efter, skulle ha uppskattat det om du hade varit i samma sits.

 • Daniel, vill inte att du ska ta de som stalker warning men såg convon på din twitter….det du sa kan jag förstå kan ha upprört fel personer men det var rätt lamt med tanke på de typer av verkliga raggförsök som finns där ute…o besides…den upprörda äkta maken verkade ju hata allt och alla av sin beskrivning i vilket fall 😛 geez

 • Jag skulle nog inte uppskattat det heller, men jag – trots att jag är grymt känslig – skulle aldrig snäst ifrån på det där viset. Jag hade nog mer skrivit ”hörru, hon är faktiskt upptagen! ;)” eller något lite vänligare.

  Men ja, det finns många djur i vår herres hage.

 • haj

  Han är helt enkelt osäker. Lätt att överreagera då. (hint hint)

 • ”Jag kan inte skydda er. Jag är kort, svag, feg och konflikträdd.”

  HAHAHHAA. Du är åtminstone ärlig <3.

 • Alice

  Hahah! Personligen är jag beskyddande av naturen, så att min kille returns the favor känns bara vettigt. Och jag tycker inte att jag är det minsta äcklig pga det, fast å andra sidan är det ju inte våld jag förväntar mig när jag säger beskydd. De flesta människor är beskyddande mot de de bryr sig om.

  Men våld är naturligtvis en annan sak. Att han hotade att slå dig för en sådan kommentar var en grav överreaktion.

 • the dude abides

  Det jag måste fråga är ju om du tycker är genuint rolig när du konstant drar sexuella/raggkommentarer? Det verkar ju vara din goto grej, upplever du inte att det blir tröttsamt? Det är lite väl mycket Quagmire. Jag försvarar alltså inte vad nu den här killen skrev, det är väl rätt barnsligt/fjantigt att hota om våld och sedan inte släppa det.

  Det finns sociala normer, sexual innuendo brukar inte uppskattas av pojkvänner/flickvänner, speciellt inte om du gör det offentligt för alla att se.

  • Nä, det är förmodligen trist. Men det är min humor.

 • ?

  Är det ingen här inne som undrar varför han börjar med hot?
  Jo uppenbarligen så litar han inte på sin kvinna utan måste skrämma bort alla som pratar med henne för att hon uppenbarligen har vart otrogen tidigare.

  Är alla så jävla blinda?

  Ett förhållande bygger på förtroende, har man inte förtroende för sin partner så är det klart att man spionerar, i detta fall tweets.
  Hahaha det märks att folk i denna tråd inte har en susning om hur ett ”normalt” förhållande fungerar.

  Daniel du gjorde absolut ingenting fel, karln är enbart dum i huvudet/paranoid och folk som ställer sig emot dig här bör rannsaka sig själva. Han borde snarare bli stolt över att folk intresserar sig för hans kvinna.

  Folk som tycker annorlunda…..ni är har säkerligen asberger

  • the dude abides

   Texten du hostat upp är i särklass det dummaste jag läst på internet på länge. Det säger en del.

   ”Uppenbarligen så litar han inte på sin kvinna” Tur du vet allt om deras förhållande och kan ställa en diagnos på honom, det finns inga andra anledningar han kan snea ur på folk, det måste vara att han inte litar på ”sin kvinna”. Han har inte en dålig dag eller har aggressionsproblem eller något annat, han litar inte på ”sin kvinna”.

   Spionerar på tweets? Hur fan kan man spionera på tweets? Det är en annan femma med mail men seriöst, spionera på tweets? Du borde ta en grundkurs i internet.

   Daniel betedde sig lite konstigt, det kan man inte komma ifrån. Han tyckte han var rolig men mja, jag tror i överlag det är rätt ”meh” sen kommer killen och muppar ur och det beror nog mest på att han är en mupp eller kanske bara haft en dålig dag och sedan på twitter ser att någon på internet skriver saker till hans flickvän som inte är helt lämpliga.

   Så jävla efterbliven logik det där, att man borde bli stolt. Förväntas det att man ska bli stolt över att någon låtsas-raggar på min flickvän på twitter? Jag skulle inte bete mig som den killen gjorde men stolt vore en mycket märklig känsla att ha.

   Ah, klassiker. Folk tycker inte som dig, som uppenbarligen har rätt, så de är annorlunda och på något sätt defekta och behöver en diagnos? Tur vi har dig som kan diagnostisera oss och förhållanden du ser på twitter.

 • Anna

  ”Därför vill jag passa på att vända mig till alla tjejer som i någon verklighet kan tänka sig intimt umgänge med mig: Jag kan inte skydda er. Jag är kort, svag, feg och konflikträdd.”

  Det enda skydd som behövs är kondom och det kan du säkert erbjuda. 😉 Skämtåsido vill väl alla människor bli beskyddade ibland, oavsett vilket kön man har.

  • Azzå, inge skönt me kondom ju!!

 • Svartlån

  Lika goda kolsupare båda två ?
  Den form av ”Ligga-humor” som du praktiserar är provocerande och tröttsam, självklart skämtar du bara ! Men alla dina inviter till tjejer kanske bara ska tas på skoj ? Eller vad tycker du ?

  • Den kommentaren förväntade jag mig inte av dig. Det var lite trist.

   Men givetvis har du rätt, den sortens humor är inte för alla. ”Alla mina inviter” vet jag inte ens vad du menar med. Jag kör med en hel del liggahumor, på gott och ont, men det är sällan jag kommer med inviter.

   • Svartlån

    En reaktion från dig förväntade jag mig inte av dig. Det var lite kul.
    Inviter, angående inviter (vilket fint ord) vet jag inte heller vad jag menar med, får man skylla på för mycket lego och dålig vätskebalans ? Jag kör med en del humor jag med men det är sällan jag säger Kram Danne

    P.s

    Pics or didn’t happen”

 • s

  Varför är det fruktansvärt äckligt att vilja ha en man som kan slå en annan man på käften om det behövs? Ren nyfikenhet, då du uttryckte dig så otroligt starkt.

  • Hela machokulturen är äcklig enligt mig. Det är ett stenålderstänk att slå andra människor på käften istället för att resonera om saker. Och många killar vill inte visa känslor för att de då visar sig svaga. Det tycker jag är äckligt.

   Och sen att en hel del tjejer vill ha denna sortens killar bidrar ju bara till att fler beter sig så. Sure, folk får väl tända på vad de vill, men det är trist att se att många kvinnor tycker att det är sexigt med killar som slåss.

   Säkert många som tycker jag är äcklig och larvig som är känslig och bloggar mycket om vad jag tänker och känner, men so be it i så fall.