• Jag hörde någon på tv säga att vara publik på ett sådant program eller vid en ståuppargrej tex, så blir man så skrattig just för att man vet att det kommer att vara roligt, att man liksom skrattar för att man förväntar sig det mer än att man kanske skrattar åt själva skämtet 😛 Lustigt, men de i studion tycker säkert att det är asroligt just därför 😛

 • Minns du inte när vi agerade auditorium för "På rymmen" och "Kvinnor Emellan"?

 • Kvinnor emellan var inte jag med på, det kan jag inte minnas iaf. Men på rymmen minns jag.

  … Men inte tusan satt vi med öppen mun och såg ut som fån då, inte. 😀

 • jag tokskrattar inte. amerikaner är ju kända för att ha en ganska tråkig humor.

 • hank the spank

  Publikbilder och sånt filmas ofta före själva programmet spelas in, alltså kan det bli lite konstigt ibland. Även applåder och en del skratt är förinspelat för att passa in som brytpunkter mellan segment.

 • Martina

  Statister ju.