• Förstår vad du menar 🙂 Med skedandet alltså 😛

 • Jag vill också skeda. Vi gör inte sånt, min sambo och jag. Vi ligger långt ifrån varandra, och ibland sparkar vi varandra på benen när vi fryser om fötterna.

 • Cilla: VA?! Ett förhållande utan att skeda… Blasphemy!

 • Dober Nanne

  Ja. Ta en tugga Danielkött istället.

 • Göran

  Jag gilar okså attt äta me sked män de blir myket gaffel nu för tiden

 • Linda

  undrar om det finns nån singel som inte saknar skedandet….*suck*

 • anna

  Köpa en prostituerad för att skeda? Köpa en annan människa? JAg fattar inte, du utger dig för o vara en romantiker men du objektifierar kvinnor precis som en vidrig sexist. Jag förstår mig inte på puckade män, vad får de o tro att de har "rätt" att köpa andra människor???

 • Hanna

  Du kan få hur många skedar du vill av mig! ^^ Skedsked! 😀