• teachingbirds

  Om fler skrev om hur det är när man mår dåligt skulle nog världen bli bättre tror jag, men det är som du säger, de flesta håller det inne. Och det är inte bra på nåt sätt, för nån.

 • Jessica

  Jag känner absolut igen mig. Dock har det blivit värre med åren och i takt med att livet skiter sig mer o mer o det blir svårare att ha nåt hopp alls om framtiden.

 • Johan

  Jag känner igen mig mycket i vad du uttrycker i ert inlägg, Daniel. Du redogör för din livssituation, på ett sätt som få andra skulle klara av att uttrycka sin egen livssituation. Enligt mig är det en styrka. Jag skulle inte klara av att vara så öppen med allt – i detalj. Dina inlägg på denna blogg som är av denna karaktären, har hjälpt mig (mycket) de senaste åren (upptäckte er blogg år 2013) och säkert även hjälpt många andra som ”lider i det tysta”.

  • Tack, jag är glad om du känner att det hjälpt att läsa om andra i liknande situation. 🙂 Folk tycker att jag bara gnäller, men jag är stolt över att jag vågar stå för att jag inte mår toppen.

 • Pingback: L-Tyrosin - fungerar det? - Daniel Werner - Den unge Werners lidanden()