• Äsch! Så ska du ju inte tänka 🙂 Det är hennes förlust, det är ju hon som går miste om riktig kärlek. Sedan är det ju ingen mening att gå runt och fråga sig om det är dig eller dem det är fel på, ni fungerar bara olika helt enkelt. Nåja, nog med obvious statements från min sida ;D

  Sköt om dig!
  /Keendra

 • Isa

  En sak som de flesta, som aldrig varit i ett långt förhållande utanför småskolan, inte vet, är att det faktiskt krävs mycket jobb även för att få ett "perfekt" förhållande att fungera. Ett bra förhållande är inte lätt, utan precis lika svårt som ett dåligt, den enda skillnaden är att i det bra förhållandet känns det värt att kämpa.
  Jag tror att detta är det som gör att många gör slut i ett tidigt skede i förhållanden, man tror att bara för att man har hittat den rätta så ska allt vara lätt. Newsflash liksom, livet är inte lätt.
  Jag hoppas att du hittar nån som är lika mogen som du, som är beredd för att kämpa för dig!

 • kloka kompisar du har 🙂 lyssna på dom!

 • Linda

  Jag förstår att du är sårad och så… men det här är inte helt okej.

 • @Linda
  Jag förstår inte vad det är som inte är okej. Det är mina tankar.

 • Jakob

  Ironiskt det där, själv kunde jag vara den som var dålig att svara på sms, jag är den som vill ut och umgås med andra medans tjejer har suttit hemma och surat och kännt sig oönskade (även om det var max 24h sedan man sa att man älskade dom eller något annat omtänksamt). Jag har kännt mig kvävd och har sett tjejernas behov av bekräftelse som något dom själva borde lösa. Det går ju att bekräfta sig själv? Har man sagt att någon är fin 1000ggr så kommer det ju inte fastna ifall personen ifråga inte tror på det själv. Jag kunde alltid finna min bekräftelse i vänner och familj, om jag inte fick kramas för att tjejen hade en hektisk helg så dog jag inte. Jag har alltid sett mig själv som självständig vs den osjälvständiga och behövande flickvännen.

  Lycka till i sökandet på rätt svar.