• SAM

    Hade också såndär märklig konversation med äldre person häromdagen.
    Var uppe i sthlm samtidigt som Hillary Clinton. Satt på pendeln mot Spånga ifrån Karlberg och mittemot mig sitter en äldre herre som vid första intrycket känns som en riktig A-lagare. Upptar konversation med mig samtidigt som jag lyssnar på MENA musik på spotify, självklart kan jag inte fortsätta vara otrevlig så jag tar av mig lurarna och hamnade i en diskussion om svensk politik, Foppas insats som hockeyspelare samt ett antal bilder som gubben tagit på Hillary Clinton. Jag var sjukt impad för bilderna var riktigt närgågna (nej inte av det snuskiga slaget, däremot att han hade kommit runt Secret Service, svenska snuten och säpo för att ta bilderna.) Visade sig att han inte alls var alkis utan någon light variant av Hamilton.. Allt det på ca 4,5 minuter.

    Vad har hänt med alla gamlingar i Sverige, ska inte de vara socialt skygga och absolut inte inleda en konversation med en storväxt blatte?