• Alv

  Jag tycker om dig!

 • Åh, I feel bad for you, friendo. Det låter inte kul, alls.

 • Ibland behöver man bara ta paus från allt, bloggande, twittrande, facebookande… Känns svårt för stunden, men efter ett break tar man saker på ett annat sätt. Eller ”man”, jag kan bara tala för mig själv iofs, men du fattar vart jag vill komma.

  I vilket fall är du en jättehärlig människa. Det är synd att du inte inser det själv!

 • Jessica, snart inte längre Umeå-bo.

  Daniel, om du bara visste vad din blogg betyder för mig. Hur glad jag blir så fort jag ser på bloglovin att du har skrivit ett nytt inlägg och att du är den första av alla de andra nya inläggen som jag läser först! Du är en sån otroligt rolig människa och du måste vara väldigt rolig att umgås med! Jag önskar att jag hade upptäckt din blogg tidigare för det hade förgyllt mitt liv så mkt tidigare, vilket det verkligen hade behövt. Samtidigt så förstår jag att du bara vill lägga ner din blogg för sådana tankar har jag med haft om min egen eftersom jag bara blivit så trött på mig själv och att jag alltid skrev om så deppiga saker….men jag har inte gjort det…främst för att flera års dokumentation försvinner.
  Du är inte alls ensam om att må dåligt just nu iaf. I fredags hade jag ett seminarium from hell där en examinator skulle opponera på mitt ex-arbete. Jag har nog aldrig blivit så sågad i hela mitt liv och dessutom framför mina andra kurs kamrater. Jag mår dåligt av det än och känner bara ångest över uppsatsen nu och har totalt tappat självförtroendet. Det jag vill säga är alltså att du inte är ensam äver att känna som du gör. Jag kan inte heller ta kritik och tar åt mig av små grejer egentligen, som även om någon tar bort mig som vän på facebook eller nåt.
  Det är en hård värld vi lever i….Men jag hoppas verkligen att det vänder snart och det kommer det att göra på nåt sätt….ja det måste det ju göra vad annars? Någon mening måste det ju finnas.

  Ta en paus om du känner för det, men du ska veta hur många det är som gillar dig egentligen. Som får ens dagar lite bättre tack vare dig eftersom de bla får bevisat om att de inte är ensam. Att det finns fler som dom.

 • Det vore så tråkigt om din blogg försvann. Den är ju en av de allra bästa som man kan följa.

 • kollega

  Fast du har andra kollegor som följer dig, även om vi inte vågar outa oss! Sluta inte blogga är du snäll 🙂

 • Tack för era fina ord. Ska inte lägga ner bloggen, menade bara att det känns så från och till.

 • Honey

  Hej, tänkte bara säga att jag vet hur det känns. Följer din blogg ända från Finland 😉 kramar!

 • Joey

  Hade en sexdröm om dig i natt. Helt sjukt sexigt.

  • Haha! Var jag bra?

   • Joey

    Du hade en rejäl kul iaf. Huruvida du var bra eller inte är svårt att uttala sig om eftersom jag tydligen var en fena på det där med avsugningar vilket resulterade i att du kom innan vi hann till det ”roliga” så att säga.

 • Joey

  KUK* ska det ju stå såklart, även om du nog hade kul också 😛

  • En rejäl kuk? Ja, då var det nog en dröm. 😉

 • Karin

  Idag tog jag kontakt med en ny bekantskap, ville vara trevlig o skickade ett sms o frågade hur hon mår. Då fick jag som svar ”Vem är du?” ”Hur fick du tag på mitt nummer?”, jag påminde henne om att hon gett numret till mig vid ett tillfälle. Sedan frågade jag igen hur hon mår, då hon aldrig svarade på det. Och jag fick inget svar. Jaha…
  Senare skrev jag att jag bara ville vara snäll o bad om ursäkt ifall jag störde o då svarade hon ”jag förstår, men ibland blir det bara för mycket”.

  !!! Okej…

  Jag ger upp.

  • Ge inte upp; det låter som att hon var s k ”dum i huvudet”.

   Och du har iaf en pojkvän. 🙂