• Petra

  När kommer erkännandet att du egentligen är ”Team jacob”, ska ha twilight-marathon med alla gamla filmer för att sen vara aaaaaspeppad för att du äntligen ska se den nya? ;D

  • Okej, you got me. Ska sitta hemma och se alla filmerna och äta Ben n Jerrys direkt ur burken. Och dregla över Jacobs magrutor.

   Jag tycker dock att du vet obehagligt mycket om ”Team Jacob”!

 • Petra

  Visste väll det. Du behöver inte skämmas, du delar intresset med flera tusen andra. Visserligen tjejer på 14 år, men ändå! 🙂
  Du, jag vet för mycket för mitt egna bästa men så går det med en lillasyster som i princip kan citera de två första filmerna i sömnen haha.

  Och ben n jerrys lät ju inte helt fel. Synd bara att strawberry cheescake alltid är slut överallt när jag vill ha och dom BARA har dom andra vidriga med choklad 🙁

  • Phew! Men vadå, då kan ju vi har pyjamaspartyn ihop, och måla varandras tånaglar och pussa på Edward-affischer.

   Och… hata mig inte nu, men strawberry cheesecake låter FRUKTANSVÄRT äckligt. Cheesecake är generellt bland det äckligaste jag vet. Det smakar gammal fot. Äldre herre. Konserverad säd. Ja, du fattar.

 • Petra

  Ja, vad mysigt ni kan ha det! 😀 fast..det går ju inte om ni är team Jacob.Då blir det mer..kasta pil på Edward-affischer.

  MEN SKOJAR DU? Du är galen. Eller så har du inte ätit riktigt bra cheescake! Jag kan iofs inte svara på om det smakar gammal fot, äldre herre eller konserverad säd för det är faktiskt inget jag smakat, vad jag vet. Så.. det kanske stämmer. Och NEJ jag är inte sugen på att ta reda på det :C

  Men glassen smakar inte som kakan. Den smakar mer..jordgubbs-smörigt haha

 • Det värsta är väl att man kan få epilepsianfall av vilken film som helst som använder effekten kvicksnabba rutor som följer varandra, och att tidningarna (läs Aftonbladet) överdriver effekterna på just den här filmen bara för den är i ropen just nu?

  • Precis. Orsakerna till ett epileptiskt anfall är bland det mest vaga som finns. Snabbt blinkande ljus är bara en av miljoner grejer som kan orsaka det.