• http://www.youtube.com/watch?v=2NQIPVqLMUg&ob=av3n hoppas att detta kan vara till nån tröst ^^ jag vet hur de känns….har varit ensam ett tag nu

 • Maria

  Man måste inte alltid vara glad. Här på bloggen har du all rätt att deppa och vara glad. Varför? … jo.. för det är din blogg… om du hela tiden var på samma humör, gjorde samma saker osv så vore det kanske inte så bra och intressant att läsa…
  Deppa på snart blir du glad igen:-)

  Mig glädjer du i alla fall, eller rättare sagt ger mig hopp… det finns trevliga killar därute… eller vad vet jag egentligen… du kanske bara skriver bra… eller så är du den enda vettiga kvar… suck… Nä lite positiva tankar; ensam är stark 😉 … eller hmm…
  Kram…

  • Men tack, det var kanske det gulligaste jag läst på länge. Jag ÄR ganska vettig. Åtminstone om man kan leva med legobyggande och tv-spelande och en viss mån av sexfixering.

   Kram 🙂

 • Moa

  Har själv varit i den situationen och det tar rätt mycket på lyssnaren i längden. Sen finns det olika sätt att ta upp det på, det är lite väl att säga upp bekantskapen, det upplever jag som rätt extremt om man har varit vänner länge. Man kan ju försöka vara lite finkänslig.

  Som vän kan man komma med råd. Vara ett stöd liksom. Men samtidigt så får man (”talaren”) inte glömma att man inte kan lasta av allt på sina vänner utan försöka komma till insikt med att man helt enkelt får vända sig till någon utomstående för att få professionell hjälp.

  • Absolut, jag förstår att man tär på sina kontakter om man bara är deprimerad och ledsen hela tiden. Men i detta fall var det inte som att jag gnällde och tyckte synd om mig, utan mest att jag var ledsen och mådde dåligt de senaste gångerna vi pratat. Och det pratandet gick ut på att snacka i 5 minuter via facebook-chatten. 😛

 • Pelin

  Nä sånna ”vänner” kan man klara sig utan! 🙁
  En skön dag och ljusare framtid tillönskas!
  http://www.youtube.com/watch?v=K3CHi_9sxj0
  (bra låt OCH tafflig video, fantastiskt!)

 • Pernilla

  Riktigt trist. Ser dig aldrig på msn längre, så det är svårt att lyckas prata med dig. Hoppas iallafall att det dyker upp något eller någon som gör dig riktigt glad och rentigenom lycklig. Det är du värd.

  • Tack. Jamen jag tycker ju lite det själv. Gäller bara att världen inser det också. 😀

 • Varför känner jag igen mig så otroligt mycket!?

  JA, ja. Jag är väl lite i samma sits men jag vill gärna förneka det och inte ge det tillkänna, inte låta det ta utrymme och plats, för då FINNS DET plötsligt, om jag tänker på det. Vilket egentligen gör det jävligt dumt att skriva den här kommentaren från början, haha.

  Folk kan gärna dra åt helvete, som det kända citatet tjejer gärna slänger sig med: ”if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best.”

  Stämmer bra. Och hoppas att du en dag, inte alltför långt borta, finner det där du söker!