• Lisa

  Men stackare! Jag hoppas verkligen inte att det är nåt allvarligt fel på dej Daniel! Däremot så kan det nog mycket riktigt att det är livet som kommit ikapp dej. Känner igen mej i så mycket av det du skriver och har själv varit där du är. Du har en tuff period i livet och kroppen säger ifrån. Tråkigt att den valde just denna kväll, men ganska typiskt. Hoppas du får träffa en bra läkare nu. Du behöver nog peppas lite tror jag… Önskar jag kunde hjälpa. Jag tycker fortfarande om din blogg, du är ju en riktig människa! Varm kram till dej och lite klyschigt så där; det BLIR bättre, men det kanske krävs lite mer insats under en tid… Lisa

 • Linnean

  Det är bra att du kollar upp allt. Det som verkar psykiskt kan naturligtvis ha en annan grundorsak. Och om du nu är frisk som en nötkärna kanske den vetskapen kan hjälpa dig lite? Lycka till!

 • För femtioelfte gången: Lägg om kosten! Sluta med socker. Sluta med stärkelse. Knapra magnesium.
  Ja, jag och många andra tjatar, men du kan ha problem med ämnesomsättningen. Det syns nödvändigtvis inte på ett allmänt läkartest.

  • Det är så galet svårt bara, inte bara att lägga om och lägga om. Jag skulle i så fall behöva 5 middagar som är ”perfekta” (ej fisk eller skaldjur). Typ en manual för detta.

   • Är det så mycket enklare att skippa trevliga fredagkvällar med din mor? Är det enklare att gå runt och vara konstant trött?

    Manual. Sure. Köp/låna/sno en bok om kosthållning. GI, rawfood, whatever.

    • Ja, det klart det är enklare. Det är ju bara att inte göra nåt åt saken, så får man det som jag. Så enklare är det ju. Men absolut inte bättre. Det är svårt att bryta mönster, det vet ju du lika bra som jag.

     Och nej Korven, nej. Du underskattar min utbredda lathet som vuxit till sig under alla dessa år. Jag behöver någon som skriver en meny, rakt uppochned här. 🙂

     • Shape up, Daniel!
      Att lägga om kosten är inte gjort i en handvändining, men att sluta med läsk, saft, godis, kakor, bullar och chips är tamigfan busenkelt.

 • Petra

  Well… det kan vara sköldkörteln som inte vill det du vill. Den jäveln kan ställa till massa oreda så be läkaren kolla på det när du kommer dit, annars ”glömmer” dom gärna bort den!

  Köp magnesium och d-vitamin tabletter – eller Ad droppar man fick när man var liten – eller Mivitotal/plus och börja knapra/drick nu direkt och se om bara det kan göra någon skillnad 🙂

 • Linnean

  Du sitter ju inte direkt i Storskogen eller Långtbortistan. Med den lättja du tycks vilja nära så finns det hälsosam färdigmat att få hemkörd veckovis. Den som vill vara lat får betala så är det. Dålig hälsa och dålig ekonomi.. Att du får läkarhjälp Fine. Din allmänna olust att ta dig för något kan vara medicinskt betingad men.. Unge man! Dags att ifrågasätta ditt sätt att tänka. Vänd på dina unkna tankar och öppna upp för frisk luft!Jag vidhåller det jag skrivit förr. Det finns ett liv därute som väntar på dig!