• Lena

  Tror inte att du skulle ha svårare att träffa nån bara för att du inte mår toppen psykiskt. Jag skulle hellre träffa nån som var ärlig med sina problem än som låtsades vara lycklig. Lyckliga människor är läskigt! Gillar din blogg, speciellt det gamla inlägget om hur ofta du tar febern. Trodde jag var den enda som började varje dag med det! 🙂

 • Lena

  Tror inte att du skulle ha svårare att träffa nån bara för att du inte mår toppen psykiskt. Jag skulle hellre träffa nån som var ärlig med sina problem än som låtsades vara lycklig. Lyckliga människor är läskigt! Gillar din blogg, speciellt det gamla inlägget om hur ofta du tar febern. Trodde jag var den enda som började varje dag med det! 🙂

  • Soulmate!

   Eller hur. Ser jag någon som är genomlycklig tror jag instinktivt att denne bara spelar. Säger kanske mer om mig. Jag hoppas iaf ack så starkt på att hitta nån sådan. Men det är lite knepigt, det där.

   Och tack så mycket, kul att du gillarN! 🙂

 • Anton

  Trevligt att du svarade på samtliga frågor! Det visar att du respekterar dina läsare.

 • Moa

  Haha! Åååh, dagens skratt av sista Harry Potter-citatet! *torkar bort en liten tår*

 • Hahahahah , jag avskyr också Harrypotterskådisen.
  Han är den mest överskattade människan som finns! Min sambo och jag kollar på de dåliga filmerna och retar oss på att han har samma blick och mimik för alla känslor.

  Hilary Swank är inte ful, kanske en kvinnlig Alex Schulman men inte ful.Hon har jättevackert hår och ögon! Och så är hon jätteduktig.
  Tyvärr måste jag säga att Maggie Gyllenhaal och jakes ex Kirsten Dunst är fulare än Hilary.
  Elak grälsjuk tjej som jag ibland är måste jag säga att Kirsten är som högst småsöt men NOLL vacker och BELOW ZERO sexappeal.

  men men alla har sin smak!XD