• Sv: Så uppenbart som det bara kan bli, men det är ju inte jag som bestämmer VAD som måste finnas med i inlägget och hur många jäkla länkar det måste finnas.

 • Oh. Dendär med åldern hade jag helt glömt bort.

  Jag syftade på min efterfrågan om mer info kring den långa bloggtystnaden som skedde häromåret. Vem var hon? Var kom hon ifrån? Var tog hon vägen? Vad hände?

  • Just ja, jag hade för mig att nån frågat det men jag mindes inte vem. :$

   Jaadu… Hon var Dorthe, 26 år, från Nyköping. Vi var tillsammans i drygt ett år. Hon är det närmaste äkta kärlek jag kommit; allt var jättebra nästan hela tiden. Sen tog det slut av olika anledningar; jag retades på ett märkligt vis, jag var inte så bra på att laga mat och städa, och lite så. Det ångrar jag. Från mitt håll kände jag mig tröttnad på, och ville väl själv ha lite förnyelse tror jag.

   Nåväl. Så kan det vara i kärlekens värld!

 • M

  Jag vet inte om jag ska vara stolt eller skämmas över att jag fattar vad du svarade på frågan om ditt jobb.

  sååå…

  Ligga? 😉

 • Om jag hade fötts som pojke skulle jag ha hetat Jennie. Det har MIN mamma berättat. Hon är en envis dam, min mor. Jennie skule ungen heta, oavsett kön. Intressant mor. Själv är hon döpt efter en hund. Min systerson är döpt efter Al Pacino i Gudfadern. Vi har problem med namn i min familj.