• Jessica

  Bra initiativ!

  /Fellow emetofob

 • Charlie

  TACK!! Reagerade samma som dig, nästan så det var toan nästa…

 • Isa

  Alltså, det var ju verkligen en vidrig reklam! Även jag som inte har nån kräkfobi blir illamående och.. ja jag vet inte. Otroligt äcklad iaf!

 • Mia

  Euw. Äckligt äckligt äckligt!

  Sjukt dålig reklam och sjukt äckligt (för att sno deras jävla värdelösa ordvitsande)! Tack för att du anmälde för oss alla!

 • Magiskt knep för att slippa såna grejer: Titta inte på TV.

 • Ronny

  HAHAhaha, den var ju jätteskön! Året bästa reklam?

 • Åhh, tack! Jag vart helt chockad första gången jag såg den och nu stänger jag av ljudet och lägger över på texttv/byter kanal så fort den börjar. Fy fan. Och hur kan någon tro att man går in och köper en tjänst av företaget sen? Och att någon betalat ett företag för att producera den där skiten och sen godkänt att det ska sändas på TV och betalat dyra pengar för reklamplatsen.. Nej det övergår mitt sinne. RO-anmäler den jag med, om jag bara kommer på hur man gör…

 • Bra skrivet! Jag ska maila granskningsnämnden ang denna reklam. Hoppas du gör detsamma!

 • Tanja

  Jag håller med. har inte kräkfobi med vidrigt är bara förnamnet.

  vem i hel*te har beslutat och betalt för att reklamen ska filmas och sändas!

  SKA MAN FÖRKNIPPA RESOR MED MAGSJUKA, ILLAMÅENDE, RESSJUKA MM???

  SKRIV GÄRNA TILL DERAS VD

  [email protected]

 • Tanja

  Glöm LINDA!!! Sorry my bed, fel person!

 • Pingback: Flygresor.se blev ägda till slut » Daniel Werner – Den unge Werners lidanden()