• lalala

  "Ibland känns det helt enkelt inte rätt, och då spelar det ingen roll vad man gör." Så sant som det är sagt att jag faktiskt tänker citera det där på msn.

 • Jag såg den när jag flög mellan Paris och Johannesburg och tyckte det var en riktigt vacker film. Däremot så har jag lite småsvårt för att acceptera hans perspektiv; de hade ju kommit överens om att de "inte hade ett förhållande".

 • Breki: Jag tog bort lite spoilers, din spoilernoob. 🙂 Nä, men jag håller med. Delvis. Utan att själv spoila kan jag väl säga att jag tror att samma saker hade hänt förr eller senare ändå. Det kändes helt enkelt inte rätt.

 • Mia

  Daniel, i all välmening, jag tror du måste sluta leta efter Den Rätta.
  Jag tror hela idén om en själsfrände ställer till med massa problem. Hitta någon du älskar, som du trivs med och släp tanken på att hon skulle vara den enda du behöver för resten av livet. Det finns många människor som kan ge dig vad du behöver, lägg inte hela den bördan på en enda person – det brukar leda till att personen känner sig kvävd.

 • Håller lite med Mia här, "Miss Right" är en abstraktion som jag tror ytterst få hittar. "Miss Right Now" är nog ett bättre mål. 😉

 • SAM

  Vänta har jag förstått det här rätt?
  Raka armar = gay
  Titta på gayfilm = ej gay

  miss right finns visst där ute, men hon är som allt annat här i livet en bitch. Så fuckem, ha roligt och bedriv hor vänster och höger tills miss right slutar bitchar sig och presenterar sig istället.

 • Mia: Fullt så extremkräsen är jag inte, men jag vill att det ska kännas rätt. Jag har träffat vad jag trott varit miss right fyra gånger de senaste tre åren. Så det är inte tal om att jag letar efter någon som ska vara PERFEKT på alla punkter, för det tror jag inte finns. Men du känner säkert också igen den där känslan av att det känns rätt, och det är en hint om att det kan vara "miss right" för mig.