• Pingback: Werner - Den siste romantikern « Min första kyss()

 • Jag måste ändå få hålla med dig, eller iaf säga att min kille nog skulle hålla med dig.
  Jag är en sån där människa som inte minns vad jag har berättat och för vem, och jag har massa roliga anekdoter som jag gärna berättar, för att de är underhållande, dessvärre så handlar väldigt många om mig och mina ex och min kille har hört dessa upprepas till förbannelse och det är en av anledningarna till att jag och min kille har gjort slut en gång. För att som han sa "du verkar bara vilja ha uppmärksamhet och jag orkar inte höra om dig och alla dina J*vla ex!". Nu är det löst, vi är tillsammans, alla mina ex heter "jag och en kompis" om det inte är något kul som "mitt ex fick 80 000 i restskatt en gång för att han fifflade en massa". det är kul, för att han är puckad.

  ANYWAYS. Låååång kommentar. Kontentan: Jag håller med dig. Varför prata om ex?

 • Robert

  Man får ha lite fingertoppskänsla ibland kanske. Men din väg är helt klart safe. Jag har i mitt nuvarande förhållande kört på den lite mindre säkra vägen… Det har blivit några bråk över det, men det känns som att vi kommit förbi det nu, och det känns faktiskt som att det var värt det. Mitt ex var ändå en så stor del av mitt liv under ca 1½ år, som för övrigt var den bästa delen av mitt liv, även om det inte hade något med just henne att göra. 😛

  Så att inte berätta historier som involverade mitt ex hade varit att inte berätta nästan något alls, så jag tog den svåra vägen. 🙂 I dagsläget är mitt ex och min flickvän typ bästa kompisar, så jag tycker att det gick rätt bra trots allt 😉

 • Jag är kanske inte så där jätteintresserad av min killes ex, men om jag frågar något vill jag ändå ha svar. Precis som jag antar att han vill ha svar om han frågar, och jag skulle ge honom det. Vi pratar dock inte så mycket om ex, det var mest i början. Jag tror att det är av nyfikenhet man gör det och för att man vill försäkra sig om att den nya partnern inte har nåt oavslutat.