• Nej, detta är OS. Eurovision går på Kanal 9.

 • Om Frankrike lärde sig sjunga på ett språk som alla de som röstade förstod så kanske dom skulle vinna lite oftare än vart 40:e år…

 • …och om Litauen lärde sig sjunga över huvud taget så kanske dom hade haft en chans. Den här duden kan ju knappt prata sig igenom en hel mening utan att tappa andan.

 • Sarah Dawn Finer… fet??

  • Nah, inte så farligt. Men det var det jag spontant tänkte på när jag i min irritation försökte komma på namnet.

 • Haha! Bra där 😉

 • Elin

  Norge alltså. Sätter du en hundring?

  • Nope, världen har i regel ingen smak. 😀

   • Elin

    So sad and so true 🙁

 • Men förihelvete Daniel. Random Access Memories släpptes häromdan och här sitter du och möglar framför ESC.
  Son, I am dissapoint.

 • Ola

  Om det inte hade varit för det där låga personliga påhoppet på Sarah Dawn Finer à la näthatare hade det här nästan kunnat vara roligt. Helt okej att inte gilla en person som artist/skådis och kritisera hen på den grunden men att kalla någon för ”vidrig och fet” är bara vidrigt.

  • Fast jag snackar ju inte om Sarah Dawn Finer utan om hennes karaktär som jag fullständigt avskyr. SDF själv är jag inget fan av, men jag kallar inte HENNE sådana saker.

   Och ordvalet ”fet” var som jag redan skrivit det närmaste ord jag hittade när jag, i min irritation över att se hennes karaktär i rutan ännu en gång, försökte komma på namnet.

 • Mickan

  Håller med Ola.onödigt elak kommentar om Sarah.varför så aggressiv?

 • För övrigt är det sjukt trist att aldrig få positiv respons när man väl bloggar, utan bara få kritik på de få ordval som inte passade i galoscherna. Och sen undrar folk varför jag tycker det är trist att blogga nu för tiden.

 • Otack är världens lön, Daniel.
  Tänk bara på när du arbetade med kundsupport för bredband; var inte inte bara en oändlig ström av klagomål? Hur ofta hörde någon (av de tiotusentals kunderna) faktiskt av sig bara för att säga hur bra allting var?
  Bara för att rösterna från de nöjda kunderna/läsarna sällan hörs betyder det inte att de inte finns.

  Skit i vad dessa gnällspikar tycker och keep up the good work!