• M

  Du ÄR mycket, mycket attraktiv! Tro inte en sekund på annat.

 • Skedmästaren

  Jag vill skeda..

 • Ia

  Erkänn, den här ”stackars lilla mig” rutinen är bara ditt knep för att få tjejer att tycka synd om dig. Egentligen får du ligga smycket 😉

  • Alltså, jag bloggar pretty much om hur mitt liv är. Det är inte menat som nåt självömkande. Tror inte tjejer finner sånt attraktivt, i allmänhet. Men jag är en rätt känslig ung man, med stor längtan efter kärlek, så det vore dumt av mig att försöka låtsas vara nån annan.

   Vissa grejer gör mig ledsen bara, och då skriver jag om det. Tjejer och killar som tycker sånt är töntigt kan helt enkelt sluta läsa bloggen. 🙂

 • Erik

  Verkar väldigt sympatiskt när jag vet att minst en av de brudarna du hänger ut här på bloggen har bett dig ta bort texten flera gånger men du vägrar. Du är känd i hennes vänkrets som ”Sajko-Danne”. Vem vill bli Dissar vi minns nr 9-10-100? Det verkar ju som att man riskerar rätt mycket med tanke på hur respektlös du verkar när man läser om din kärlekshistoria.

  • Va? Vad pratar du om? INGEN har bett mig ta bort något jag skrivit om henne, såvitt jag vet. Åtminstone inte så tydligt att jag förstått detta.

   Och Malin, eftersom du har kommenterat med din egen mail så antar jag att det är dig själv du syftar på? … Sajko-Danne? Really? Bättre än så förtjänar jag väl.

   Självklart plockar jag bort Dissar vi minns-inlägget om du vill. Just say the word! Dessa berättelser har alltid varit att lägga fokus på hur dålig JAG varit på kärlek, inte att svartmåla nån annan.

 • Maya A

  Låter snarare som en dålig ursäkt. Som sagt det är DIN blogg om DITT liv. Och tjejer som träffar dig ingår i ditt liv. Tycker inte du skrivit nått uthängande. Du skriver om situationer och DINA upplevelser av situatoner du varit med om. Det är ju vad bloggande är?
  Eller är de rädda att det ska komma fram nå som de inte vill folk ska veta?