• Ingrid

  Sidan börjar ju bli riktigt bra 😀 HEJA!

 • Klara

  Det där pirret kommer. Det finns folk som aldrig får uppleva det förrän de är medelålders, var glad istället för att du har fått känna så med tre tjejer. (Tre tjejer är i min bok ofattbart orättvist många eftersom jag bara känt så med en kille i hela mitt 24-åriga liv.)

  Har du lyckats hela tre gånger förut så kommer du såklart lyckas igen, säkert i bättre relationer också eftersom man oftast lär sig något av sina erfarenheter.

 • Håller med Klara att pirret kommer! Saknar också pirret. Haft killar men tror de var bara en av dem som jag kände pirr av! Och de dära diskutionerna är helt underbara. Men som alla och åter alla säger, hon kommer att komma! Men ingen vet ju när de blir så, sitter själv och väntar på den mannen som ska gå förbi mig och snegla tillbaka för att kolla in mig en gång till. Skulle vara skönt att få upptäcka de men de har man aldrig gjort så…

 • Man kan tro att det du skrev var en tjejpolare till mig..
  Men ni verkar ju båda vilja stöta på någon sorts kärlek bara så, se till o stå o häng i massa köer då o börja snacka med folk 😛