• Martin

  Hon blev antagligen besviken på ditt utseende och/eller beteende.

 • Ja, förmodligen. Fast jag betedde mig fullkomligt normalt, och hon har sett mig på många bilder innan vi träffades.

 • Dåber

  Fan vad drygt Martin. Hon hade säkert PMS eller något bara.

 • Cribs <3

 • SAM

  Du var väl intressant och hon kom dit mest för att hon inte hade något bättre för sig.
  Sen ångrade hon sig på vägen dit.

 • Isa

  Inte för att jag försvarar henne, inte alls. Men om jag skulle gått hem till en kille sådär så hade jag antagit att det till slut skulle leda till att kläder tas av och det kanske gör det lite obekvämt för det är ju inte alltid man vill det.. Men det kan nog vara en anledning.

  Min diss, ja! Förlust, nej!

 • johan

  hon blev såklart sne för att du inte bjöd på holk! "hem och röka vattenpipa".. vi säger väl så!