• Alltså, du kan ju inte börja dricka te och tro att en påse blåbärste är grejen! Kör riktigt färskt löste så ska du se på andra grejer!

    • Jag vet inte alltså… Jag är avskräckt. Blåbärsteet smakade rengöringsmedel och äldre herre. 🙁

  • Te är som årgångsviner. Det finns goda teer, och det finns teer som smakar djävul. Det enda som är ÄNNU värre än ett skitäckligt te, är: pås-te….

    Drick riktigt te istället- det är dessutom nyttigt :o)

  • Mmm, fruktte bör undvikas likt smärtsamma knivhugg mot halspulsådern. Troligen är det avlagringar från just rengöringsmedel och äldre herre, och därmed väldigt billigt att tillverka.

    Testa Earl Grey! Fast kanske inte i påse på jobbet.. För att påvisa undantaget som bekräftar regeln så brukar faktiskt citronte vara den enda drickbara tesorten på arbetsplatser.

    • Det förklarar faktiskt smaken! Särskilt äldre herre-smaken var väldigt påtaglig; fy fan.

  • Påste = Fail.

    Fruktte = Fail.

    Socker i te = Fail.

    Mjölk i te = Fail.

    Lapsang souchong = Win.

    Kamomill = Win.

    Söder = Win.

    Honung i te = Win.

  • N

    Regeln är att aldrig dricka te som luktar gott, söta teer som luktar vår faller in i den kategorin, kanske därför den följdes av äldre herre. 😉

    Anledningen till att te smakar bittert och "torrt" är också för att vattnet i automater är för varmt och bränner teet.. så det bästa är om du skaffar en termos, fyller den med vatten och sen sitter på den tills du uppnått perfekt temperatur..