• Jag vet inte riktigt vad din dröm försöker säga dig, men jag är tvärsäker på att det på något sätt grundar sig i ditt kvinnohat!

  • Haha, ja, allt pekar på det. Eller ångest över att jag har för liten penis. Eller både och.

 • Jessica

  Hej Daniel. Eftersom drömtydning intresserar mig och att jag har en extremt tråkigt kväll så har jag nu googlat över vad att kissa i en dröm egentligen betyder, eftersom jag tycker att själva kissandet var det som mest dominderade i din dröm.
  Urinera= Känslomässig befrielse, att släppa ifrån sig lagiska, döda gärningar m.m
  Att kissa i en dröm betyder att man blir av med känslor. Lättar på trycket=Lättar på känslor. Drömmar som vi försöker att gå på toaletten med den är mystiskt låst eller stängd, kan bero på behovet att kissa under natten.
  Så Daniel, vad tycker du, stämmer detta? 😉