• Jessica

  hahaha! men vilken bra låt! Var stolt tycker jag! 🙂

 • Korven

  Hah! Vilken jävla grej! 😀

 • Jens

  Pah. De allra flesta som hänger kvar hånar varandra på löpande band. Däremot är vi väl ett gäng exilforumiter som har lite av en personkult tillägnad dig. Men det är faktist långt ifrån på ett hånfullt sätt!

  • Korven

   Även om jargongen på forumet var rå men hjärtlig mellan skaldjuren så var det någonting annat mot DW back in the days. Kanske inget kollektivt hån, men han var knappast ‘en i gänget’.
   Kul dock att situationen (uppenbarligen) är annorlunda idag.

   • Nilla

    Har suttit och försökt fatta vad ”mellan skaldjuren” betyder i typ 5 minuter nu, men jag förstår fortfarande inte?

    • Jens

     Skaldjur var en titel man kunde få på PCGamers gamla forum när man nått till ett visst antal posts. Skaldjuren var alltså de som var mest aktiva!

     • Nilla

      Jaha! Tack! 😛 Tänkte att det var ett jättevanligt idiom som alla kunde. Nästan så jag fick panik och tänkte inkorporera det i ett samtal för att visa att jag också är hipp…

   • Jens

    Jag var själv en lågpostare när DW var som mest aktiv så jag tänkte inte så mycket på det. Nuförtiden är det mest en klubb för inbördes beundran där nya postare blir ivägskrämda rätt fort. 🙂

    (8th dårå, nya PCG-forumet är väl mest fjortonåringar med nazistsympatier.)

    Men vi i Daniel Werners fanclub uppskattar Danne ärligt!

 • Haha, om ni är ärliga med fanclubandet och personkultandet så tackar jag ödmjukast!

  Däremot finns/fanns det en hel del hånfull attityd från många i den gamla forum-eliten. Som när min gamla dejtingsida hängdes ut på 8th symphony till väldigt mångas retfulla kommentarer. Och det finns fortfarande minst tre gamla forumiter jag vet precis vilka de är, som ständigt kommenterar nedsättande saker så fort de får tillfälle att hugga på nånting. Och sedan småsaker som kommentarer om vad jag skriver till andra på twitter, och ett evigt smygfotande av mig (det kanske dock inte är menat elakt, jag vet inte).

  Vill inte framstå som att jag är världens känsligaste person, är inte kränkt och gråter över detta, men det är ändå ganska tröttsamt. Dock inte sagt att jag inte förtjänade att vara utanför på forumtiden, när jag hängde som mest där var jag typ 16 år och rätt omogen.

  Men bara kul om det finns folk som på riktigt uppskattar ens skrivande. 🙂

  • Jens

   Ojdå. Låter inte särskilt snällt. Tror jag råkat göra dig sur en gång, fast det inte alls var med mening. Men jag tror det bara hänt en gång!

   För att klargöra angående ditt senare inlägg så är inte din uh… inofficiella fanclub aktiva på forumet längre. Vi är bara gamla forumiter. 🙂

  • Jens

   Vore roligt att veta vilka de andra två gamla forumiterna är förresten. Den ena är ju smygfotande M. Vilka är de andra två? Nick eller något vore spännande!

 • Pingback: All publicitet är bra publicitet, right? | Daniel Werner - Den unge Werners lidanden()

 • SthIm

  Redan första gången jag hörde den här tyckte jag den var riktigt bra. Det finns inget sätt att få denna låt att vara hånfull på, utan den är faktiskt riktigt bra skriven, med glimten i ögat.

  Om det mot all förmodan skulle vara en sång för att håna dig har personen lagt ner väldigt mycket tid på att skriva en text som inte överhuvudtaget är särskilt hånfull, utan snarare uppmuntrande för att sen spela in den och mixa ihop det.

  Summa summarum? Inte i min vildaste värld skulle jag få denna låt att i någon form vara hånfull. Det kanske är klarlagt att det inte är så redan, vad vet jag.

  Förövrigt är jag lite nyfiken på vad det är för forum folk stalkar dig på.

 • sofie

  Det är knappast jättesnällt att skriva en låt om hur olycklig en annan människa är på det här sättet, men det går inte att komma undan att den här låten är sjukt bra! Jag har lyssnat på den hur många gånger som helst nu, helt oironiskt dessutom.