• runka före då, MÄNNISKA!!!!!!!!!!!!!!

  • Men jag vill inte bli sådär trött, däven och allmänt opepp på liggande som man lätt kan bli om man är nykommen. 🙁

 • SAM

  Say what now?
  Alltså varför hade du stånd av en dejt? Hur lyckas man ens, behöver testa.

  • M.

   Det är väl normalt att man får okontrollerat stånd om man har mysigt på en dejt? Det är en normal kroppslig reaktion liksom. Är väl antagligen du som har potensproblem, eftersom du undrar hur ”man lyckas” med det.

   Sluta håna Daniel för något han inte kan kontrollera, din tönt.

 • i feel you, bro

  Sitter på bussen hem. Har det värsta blue balls jag någonsin haft!! Det är hemskt. Jag förstår dig helt och hållet, bro

 • Calle

  I know that feeling man, det gör ont som SATAN, jag tog två Alvedon och sprutade kallt vatten på ”säcken” och sen hade jag is på den, det är förjävlig dethär. Be strong!

 • Blue ballboy

  För att inte missa tåget så fick jag avbryta ett längre morgonmys som var nära till samlag. Nu sitter jag ihopkurad som en liten pojke som har slagit pungen i cykelstången. Har dock läst att man ska massera kulorna innan man kliver in i matchen för att mjuka upp muskeln, den muskel som skapar kramp och smärta.

 • Ett värre öde än så

  Jag hade spenderat en natt med en tjej jag då var ihop med. Vi hade det trevligt och erektionen var inget konstigt. Vi hade inte sex pga mens. Vaknade morgonen efter och skulle följa henne till bussen. Jag hade tidigare på kvällen känt mig lite illamående i magen och spänningar i ljumskarna. Jag misstänkte att det var pungen, men hade aldrig hört om fenomenet. Jag följde henne ut och jag började må mer och mer illa, men jag sa ingenting. Vi gick in i en affär och precis när jag ska betala så svartnar det för ögonen för att sen vakna upp med halva personalstyrkan, några kunder och min flickvän ovanför mig. De frågar hur det är fatt och nu vet jag vad som hänt, men drar på med en vit lögn som ”jag vet inte” eller ”måste vara blodsockret”. Jag kunde inte röra mig på ett tag, men sen fick jag gå hem och ha den mest smärtfulla utlösningen jag någonsin känt. Man jobbar i motvind också eftersom den inte har lust att spela med och ligger och vilar. Smärtorna låg kvar i någon timme innan det släppte och jag igen var på benen. Det är som du själv säger i inlägget svårt att förklara eftersom ”Det låter som något en kille säger bara för att få ligga”.

  I helgen träffade jag en tjej och jag kände hur det började spänna efter precis samma händelse. Jag berättade läget och nu i efterhand håller jag tummarna på att hon inte tänker ”Det låter som något en kille säger bara för att få ligga” för henne kommer jag träffa igen.

  Så till alla, det finns på riktigt!

 • Pingback: Varför får jag inte fler besökare på bloggen? | Daniel Werner - Den unge Werners lidanden()