• kämpa på! :))

  • Tack! Will do my best.

 • Cilla

  Alltså.. Jag har aldrig varit med om att man suttit och hållt hand med ngn i en soffa sen man var 15.
  Har man dessutom förhållande som varat mer än 6 månader sitter man snarare i varsin ände av soffan 😀

  • Jag är kanske gammaldags, men det är najs att bara hålla handen ibland. Jag saknar det.

   Try it, you might like it!

 • MHM

  Du kollar bara på fel ställe.. Gå en omväg, se åt ett annat håll, prata med den du aldrig skulle göra, ge okända en chans så kommer det att ljusna 🙂

 • Sille Castillo

  Hörru Daniel. Klart du kommer hitta någon. Det är en självklarhet. Allt som händer i livet har en mening, det hjälper mig ofta. Du måste bara ha tålamod. Du är en modig kille, det vet jag. Modigare än vad jag är.

  Så sluta tänka så. Jag vet att vi alla tänker så ibland, men sluta med det. Njut av livet istället, och när du då väl träffar nån är du redo och lycklig. Man måste också hitta lycka i livet innan man kan gå in i en relation. Annars kan man kräva för mycket av den andra personen, och det kan bli fel.

  Men jag förstår dig. Och jag tycker inte du ska vara orolig. Lita på mig.

 • Petra

  Meh! Klart man håller handen i soffan efter att man fyllt 15 eller vart tillsammans i över 6 månader. Det är ju jättemysigt! Dock inte med sig själv, jag har prövat och kommit fram till att det, tyvärr, inte är samma sak.

  • Eller hur! Det är mycket ensam som inte är samma sak.

   (Och det menar jag inte enbart sexuellt.)