• Tråkigt att de inte såg den perfekta fasaden bakom ditt brev 🙂 Men man kan väl inte vänta sig så mycket mer av Bröderna Schulman inte sant?

  Det är ju bara att se och höra på dem så förstår man 😉

  KraM!

 • Om jag skriver ha ha ha nu så låter det väldigt hånfullt. Det är inte så jag menar. ha ha, bara som ett litet fniss. Jag ska skicka denna länk till Anna. Det var ju hon och inte jag som bestämde. så det är lite orättvist att straffa min blogg, men okej då. Ha det så bra. Amanda 1000apor

 • Och… Du skrev ju inte alls sådär i mejlet till henne? Anna hälsar och håller med.

 • Ja, jag vet. Det var lite larvigt, så jag har börjat läsa den igen nu.

  Men det var visst så jag skrev ju. Jag har kopierat texten rakt av. 😀

 • Såg det här inlägget nu! Hoppas du har det bra nu i framtiden du också!

  Anna