• Maccen

  geekbent & geekindeed är bäst!

 • Gud, jag har haft exakt samma problem under så himla lång tid med alla mina webprojekt. Lider av samma ‘köpa alla domännamn’-hysteri som du beskriver och har under de senaste månaderna bara köpt domäner som fett.lol, communist-party.com, och allt möjligt. Inte för att göra någonting speciellt med dem men bara för att det kan vara bra att ha.

  Hittils är mitt favoritnamn på mina egna projekt kort och gott ”geekdays”. Det låter som Weekdays, men med ett ‘geek’.

  I övrigt gillar jag idéen på det där projektet! Glöm bara inte hur fruktansvärt tidskrävande det kommer bli. Desto mer du lägger ut, desto mer kommer folk känna att de ‘äger’ dig litegranna och har rätt till att få mer och mer från dig hela tiden. Det är svårt, men det kommer absolut kännas värt det när man kommit igång ordentligt.

 • Elsa

  geekbent!

 • thewernerd.com <– fixed 😉

 • Korven

  geekindeed. Alla dagar i veckan.

 • Tack för hjälpen hörni! Nu är det typ 7 pers som hyfsat oberoende har sagt geekindeed, så jag tror att jag kör på det.