• Jessica Umeå

  Vem du är? Världens roligaste kille! 😀

  • VÄRLDENS?! Herregud. Var är min medalj samt avsugning? 🙁

 • S

  Du är världens charmigaste creep.

  • Och du är världens dissigaste groupie! 😀

 • kim

  haha så geekig..
  men kul!

 • M

  Hon tackade iallafall! 😀
  Samtidigt i den unga kassörskans blogg: ”Jag försökte flirta med en assöt kund idag. Han ville ha hjälp med att skanna in ett pantkvitto och i ytterligare ett av många försök att vara rolig och charmig låtsades jag inte förstå vad han menade.. allt för att dra ut på stunden. Men han förstod nog vad jag sysslade med för när jag ville ge honom kvittot (där jag ”diskret” plitat ner mitt nummer) kollade han på mig som att jag vore ett UFO och svarade ‘Njaa.. det kan du behålla. Som ett minne.’ Fan. Bortgjord igen.” -Publicerat under rubriken ‘Dissar vi minns’. :3

  • Haha, I see what you did there. Men jag är skeptisk. 😀

   • M

    Nu blev jag själv stolt över hur fyndig jag kan vara 😀
    Men man vet aldrig! Vi människor är inte sådana unika snöflingor som vi inbillar oss att vi är :S