• *stannar upp och lägger ifrån sig snaran* Krya på dig! 🙂

 • Det låter inte kul alls.. men håll ut!
  Det blir bättre, eller vad fan man nu säger när man försöker muntra upp någon som mår dåligt, har aldrig varit bra på det där.

  Men nu vet du att någon vill dig väl i alla fall, det kanske räknas som något.

 • Linnean

  Näe usch vad jag lider med dig.. Du måste hitta någon att prata med. Du kan inte gå och bära ditt ”illamående” alldeles själv. Tror det skulle hjälpa dig ganska omgående. Drar man ut trollen i solen så exploderar de. Vi som finns här bryr oss om dig kom ihåg det. Och det är som Barbie säger Det blir bättre. Men när man är mest nere har man inte förmågan att tro på det. Så du får lite på oss.. En stor Kram till dig!

 • 20

  Nu var det länge sedan jag kommenterade här, och läste, för den delen. Men på senare tid har jag noterat dina kommentarer hos Schulman och jag måste invända mot de senaste. Jag tror nämligen INTE att hans och brorsans framgångar har med släktskap att göra, deras karriärer skulle aldrig hålla i längden i så fall. Inse att de är duktiga, inklusive Amanda. (Även om hon skriver lite hipp som happ, men så är ju skrivandet bara en grej vid sidan av också.) Har du förresten läst ”Att vara med henne (…)”. Om inte, så borde du. 🙂

  • Klart de är duktiga, allihopa! Det är därför de håller sig kvar. Men faktum kvarstår att de knappast skulle vara såhär kända som de är nu om de inte höll varann om ryggen, och kände/var släkt med rätt människor.

   Jag är lite sugen på ”Att vara med henne, etc” fast är lite rädd att jag skulle bli avundsjuk på allt puttinutt om jag gjorde det.

 • Tack för ert stöd allesammans, sådant värmer i denna mörka stund. 🙂