• Max

  Hur kan man få klamydia om man aldrig får ligga?

 • Vafalls! Påstår Ni att jag icke skulle få min beskärda del stjärt? Är detta vad Ni står och säger rakt uti mitt anlete? Fullständigt vanvettigt!

 • Men det står inget i historien om när du fick kissa?

 • Det gjorde jag lite senare. Allt gick bra, ifall nån är orolig. 🙂

 • Lia

  Du ska se det från den positiva sidan, du har blivit vuxen! ^^

 • Spana in http://www.klamydia.se och klamydiatest.nu. Funkar inte överallt i landet, men har du turen att bo på rätt plats slipper man kniphålla sig om morgonen. Att testa sig på ungdomsmottagning är sååå '09 😉

 • Mia

  Pfft, korkad sjuksyster som vanligt. Klamidya ger mig veterligen inte alltid besvär utan kan ligga dolt i kroppen. Vill man testa sig för en STD så får man göra det och den som säger något annat kan dra åt helsike.

  Det som sägs i vårdcentralens reception ska alltid tas med en stor nypa salt.

 • Barrels

  Tanken var god iallafall:)

 • Anon

  Minns när jag fick ett sådant brev hem om att jag var tvungen att testa mig. Jag fick sannerligen en liten hjärtattack. Flera hemska tankar slog om vem som kunde ha gett mig det. Väntetiden på att testet skulle bli klart var nog värst.