• Vilken fascistskola.

  Vi ”fick” inte heller slänga mat, vilket man inte ska. Men vi fick ta mat själva, vilket jag ser som en självklarhet.

 • R

  Haha vi hade också sådär i stensängsskolan i Huddinge (maten var dock hemlagad och egentligen sjukt bra där) men vi rebellerade och började be om asmkt mat och slänga allt istället, dom gav sig tillslut!

 • Emma Gustafsson

  Haha, vad kul! Jag gick också på stenmo och minns verkligen henne! Hon var en sån som man var lite rädd för, hehe. Gick inte i hennes klass men ändå 🙂

 • Jens

  När vi inte ville äta på dagis fick vi äta på golvet ”så som dom gör i Afrika” Det var ju inte så PK, men det var roligare att äta då. I mellanstadiet tillhörde man alltid en etnisk minoritet som just den dagen förbjöd all äcklig mat. Då kunde man ta håltimme på Mac donalds i Skärholmen.Lunchmaten på högstadiet inspirerades av en gammal hippie, så var livet i sär-skolan 🙂

 • Matilda

  När jag gick i lågstadiet blev jag och mina kamrater också tvingade att äta upp. Inte heller vi fick själva lägga på maten på våra tallrikar, tydligen var vi inte tillräckligt mogna och förståndiga att förstå hur mycket mat vi ville ha. Många timmar fick jag spendera i den matsalen, uuhja. Nu är jag 22 år och har det senaste året haft som nyårslöfte att åtminstone smaka på fisk igen. I skrivande stund har jag lyckats få i mig två måltider med fisk sedan jag gick ur lågstadiet.

  En liten pojke blev påkommen när han slängde mat och han fick minsann en ny fullastad tallrik med mat och blev tvingad att sitta vid lärarnas bord och äta upp det. Terror var det ja..